Assets.nl opent vestiging in Amsterdam

Naast het hoofdkantoor in een prachtig historisch pand in Den Haag, breidt Assets.nl uit naar onze hoofdstad. Op 1 augustus wordt er een vestiging in Amsterdam – aan de Emmastraat 29, nabij het Vondelpark – geopend.

De tweede vestiging van het advieskantoor wordt geleid door vier experts: Nik Peeters (adviseur), Marco Damen (adviseur), Jovi Peeters (intern accountmanager) en Bert Offringa (intern accountmanager).

Met de opening van een kantoor in Amsterdam betekent dit dat stap één van het groeiplan een feit is. Assets.nl heeft namelijk de ambitie om in de toekomst meerdere vestigingen te openen. 

Werkwijze en visie Assets.nl
Bij Assets.nl worden vastgoedbeleggers geholpen om hun persoonlijke doelen en ambities in het vastgoed te realiseren. Door de innovatieve aanpak wordt het bedrijf steeds beter gevonden, dat heeft geresulteerd in een flinke groei. Assets.nl streeft naar een werkwijze waarin het aangaan van een vertrouwelijke relatie met de klant hoge prioriteit heeft, zodat er optimaal geadviseerd kan worden.

Assets.nl gelooft in een transparante financieringswereld door geavanceerde data aan vastgoedbeleggers aan te bieden. Zo wordt er inzicht in de vastgoedportefeuille gegeven om die vervolgens te kunnen laten groeien door de beste (her)financiering te regelen.

Assets.nl zorgt dat de juiste gegevens en data bekend zijn en ondersteunt ervaren en onervaren investeerders in het vinden van de passende financiering, zodat het voor hen makkelijker en overzichtelijker wordt gemaakt om hun vastgoedportefeuille te laten groeien. Naast het delen van gratis data, richt Assets.nl zich op het in orde maken van de vastgoedfinanciering van het aangekochte object en verzekert dat de klant de beste financiering uit zijn of haar vastgoedinvestering(en) haalt.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021