Meer rendement door de juiste technologie

Op 30 juni organiseert OSRE met Cool Classic Club een fysiek evenement in Naarden. Aan het woord komen Robbert Buijs, mede-oprichter van OSRE en gaat Jurjen Thomas met Lexence het gesprek aan over hoe beleggers meer rendement kunnen behalen op hun portefeuille door op de juiste manier gebruik te maken van nieuwe technologische innovaties. 

De middag wordt afgesloten met een hapje en een drankje en men krijgt tevens de mogelijkheid de unieke collectie auto’s van de Cool Classic Club te bewonderen. Klik hier om het gehele programma te bekijken. 

Aanmelden?
Deelname is kosteloos. Stuur een mail met daarin uw gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. 'OSRE-Meer rendement door de juiste technologie '. Vergeet niet uw contactgegevens te vermelden. 

OSRE is de organisator van dit event. Vastgoedjournaal stuurt uw gegevens door naar OSRE en zij bepalen wie er toegang krijgt. Dit event is toegankelijk voor beleggers en ontwikkelaars op directie en managementniveau. Nadat u een bevestiging heeft ontvangen van OSRE is uw aanmelding definitief.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021