De Bureauwaardering: kans of bedreiging?

Met ingang van 1 juli 2021 wordt naast het reguliere Model taxatierapport Woonruimte, ook het door NVM, Vastgoedpro en VBO ontwikkelde model Bureauwaardering geïntroduceerd. Alles weten over deze nieuwe hybride taxatievorm? Meld je nu aan voor de webinar op 8 juni!

Inmiddels zijn er al veel vragen over deze nieuwe hybride taxatievorm, daarom organiseert VBO op dinsdag 8 juni om 15.30 – 16.30 uur de webinar 'De Bureauwaardering: kans of bedreiging?'. De webinar is in samenwerking met het NWWI. Meld je nu (gratis) aan via deze link!

Stel je vraag
Tijdens deze online bijeenkomst vertellen André Schots (Algemeen bestuurslid VBO), Jan-Pieter Redert (NWWI) en Hans van der Ploeg (directeur VBO) je alle ins-en outs over de Bureauwaardering. 

Vragen waar zeker een antwoord op komen zijn:

  • Wat houdt het model nu eigenlijk in?
  • Wat zijn de uitvalcriteria?
  • Wat is de rol van het NWWI? 

Maar het webinar is bedoeld voor de gebruikers, dus jij als kijker bepaalt wat verder aan bod komt! Laat van je horen en stuur van tevoren jouw vraag in via het aanmeldformulier. Dan stemt VBO het exacte programma af op de behoefte van de kijkers. Zo ben je ervan verzekerd dat je straks goed voorbereid aan de slag kunt. Klik hier om je vragen van te voren in te sturen. 

Dit webinar is vrij toegankelijk. Alle taxateurs en overige geïnteresseerden in de Bureauwaardering kunnen gratis aan deze online bijeenkomst deelnemen.

Meer weten of heb je vragen met betrekking tot het webinar? Stuur een e-mail naar events@vbo.nl

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021