Cedric Montanus naar XO Property Partners

Cedric Montanus (1975) is per 1 juni 2010 als vijfde partner toegetreden tot XO Property Partners. Met zijn jarenlange ervaring binnen Capital Markets en in het bedrijfsmatig en logistiek vastgoed zal Montanus het team van XO Property Partners versterken.

Binnen dit team zal Montanus beleggings- en Sale and Leaseback transacties begeleiden, veelal in opdracht van corporate opdrachtgevers en binnen- en buitenlandse vastgoed investeerders. Daarnaast zal hij beleggers adviseren om tot optimale vastgoedportfolio's te komen en eigenaren begeleiden bij de verkoop van industriële complexen.

Montanus begon zijn carrière in 2000 bij Troostwijk Makelaars in Amsterdam, waarna hij in 2007 de overstap naar Cushman & Wakefield maakte. Montanus was tot mei 2011 werkzaam bij Cushman & Wakefield, waar hij deel uitmaakte van het Capital Markets Team met als expertise logistieke- en bedrijfsmatige transacties .
Cedric Montanus studeerde in 2000 af aan de Hanzehogeschool Groningen HEAO, studierichting Management, Economie en Recht en behaalde in 2007 zijn titel Master of Studies in Real Estate (MSRE) aan de Amsterdam School of Real Estate.

Vanaf 1 maart 2011 hebben Tammo Donker, Dennis Storms, Helwin Teunissen en Martin Vos hun krachten en ruime ervaring in de zakelijke vastgoedbranche gebundeld in een nieuwe onderneming: XO Property Partners. Vanwege de grote kennis en ervaring van de Nederlandse vastgoedmarkt ligt de focus op deze markt. Vanaf de Amsterdamse Zuidas richt het bedrijf zich primair op het onafhankelijk adviseren van bedrijven over het aan- en verhuren en het aan- en verkopen van bedrijfsruimten, beleggingsobjecten, (her)ontwikkelingslocaties en gestructureerde verkoopprocessen.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022