Schuijlenburg wordt nieuwe regional director van Prologis

Peter Schuijlenburg is de nieuwe topman van Prologis in Noord-Europa. Hij heeft de rol van Regional Director (Senior Vice President) op zich genomen na afronding van de fusie tussen AMB en ProLogis eerder deze week. Schuijlenburg wordt verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van Prologis in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Scandinavië. Hij neemt het stokje over van Joseph Ghazal. Het nieuwe Prologis, Inc. is een toonaangevende eigenaar, exploitant en ontwikkelaar van industrieel vastgoed wereldwijd.

"De logistieke vastgoedmarkt in Noord-Europa heeft een groot groeipotentieel", aldus Schuijlenburg. "Het nieuwe Prologis heeft de kracht om deze markt nog beter te bedienen en de ontwikkeling van vastgoed naar een hoger plan te tillen."

Schuijlenburg is sinds 2007 Vice President en General Manager van AMB Duitsland en stond aan het hoofd van de nationale activiteiten van de Amerikaanse logistiek vastgoedontwikkelaar. Hij werd geboren in Nederland en heeft meer dan 17 jaar ervaring in de internationale vastgoedbranche. Hij was vijf jaar werkzaam als National Director en Head of Industrial Investment bij Jones Lang LaSalle in Frankfurt, waar hij verantwoordelijk was voor de industriële investeringsactiviteiten in Duitsland, met een transactievolume van meer dan 500 miljoen euro. Daarvoor was hij hoofd van de afdeling Benelux en medehoofd van de afdeling International Logistics Finance van DePfa Bank AG - het huidige Aareal Bank AG. Schuijlenburg is afgestudeerd als meester in de rechten aan de Universiteit van Leiden.

Joseph Ghazal stuurt in zijn nieuwe functie alle ontwikkelings- en grondactiviteiten in Europa aan. Voor de fusie stond hij aan het hoofd van de regio Noord-Europa. Ghazal begon zijn carrière bij ProLogis ruim negen jaar geleden als Vice President of Development bij ProLogis Southern Europe. Daarna was hij Senior Vice President voor het Midden-Oosten en hoofd van de afdeling Benelux.Reacties


Laatste nieuws