Vier nieuwe medewerkers voor Drees en Sommer Netherlands

Bij Drees & Sommer Netherlands zijn begin mei Sumeyra Altin, Reza Boontjens, Jaco van der Linde en Frank Wetsteijn begonnen. 

Sumeyra Atin (26), construction manager
Sumeyra heeft na haar opleiding en diverse functies in de bouw geconcludeerd dat de bouwpraktijk haar het beste past. Zij kijkt ernaar uit om als toezichthouder mee te werken aan het succesvol realiseren van diverse bouwprojecten. Sumeyra is bereikbaar via sumeyra.altin@dreso.com.

Reza Boontjens (42), construction manager
Reza is gevormd in de praktijk van de bouw. Voortbordurend op zijn kennis en ervaring zal hij in de functie van construction manager bij Drees & Sommer worden ingezet als toezichthouder en kwaliteitscontroleur voor zowel nieuwbouw-, renovatie-, restauratie- en onderhoudsprojecten. Reza is bereikbaar via reza.boontjens@dreso.com.

Jaco van der Linde (41), cost consultant
Jaco heeft brede ervaring opgedaan bij diverse bouwbedrijven. Na 22 jaar in de aannemerij neemt hij bij Drees & Sommer plaats ‘aan de andere kant van de tafel’. Als cost consultant brengt hij veel praktische kennis mee die hij voor de zeer uiteenlopende bouwkostenopdrachten kan inzetten. Jaco is bereikbaar via jaco.van-der-linde@dreso.com.

Frank Wetsteijn (27), projectmanager
Na zijn afstudeerstage voor zijn master Construction Management and Engineering is Frank in dienst gekomen als projectmanager. Binnen Drees & Sommer zal hij zich, in het verlengde van zijn afstudeercasus over de aansluiting van een projectorganisatie op de circulaire economie, onder meer richten op de duurzaamheidsvraagstukken van vastgoedprojecten. Frank is te bereiken via frank.wetsteijn@dreso.com.

Drees & Sommer
Drees & Sommer is een internationaal opererend vastgoedadvies- en projectmanagementbureau met 50 jaar ervaring, een goede reputatie en een sterke impact op de (internationale) markt. Het door partners geleide bedrijf werkt onafhankelijk en levert full service dienstverlening. Wereldwijd werken er 3.820 medewerkers vanuit 46 kantoren. Het hoofdkantoor van Drees & Sommer bevindt zich in Stuttgart (Duitsland). De circa 100 medewerkers van Drees & Sommer Netherlands werken vanuit de regio’s Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven aan de vastgoed- en huisvestingsvraagstukken van zijn opdrachtgevers. Zij leveren met een sectorale marktbenadering toekomstgericht advies als basis voor succesvolle gebouwen, goed renderende vastgoedportefeuilles, effectieve infrastructuur en leefbare steden. Meer informatie: www.dreso.nl.

Op de foto, van links naar rechts: Frank Wetsteijn, Reza Boontjens, Jaco van der Linde, Sumeyra Altin

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021