De juni editie van Vastgoedvergelijker staat nu online

Het nieuwe Vastgoedvergelijker.nl E-magazine staat deze maand, zoals u mag verwachten, weer boordevol nieuws, research, columns en bedrijfsreportages.

De nieuwe aanbieder WT Vastgoed brengt haar eerste obligatiefonds Aefidicium Retail BV op de markt, dat gericht is op Nederlandse winkelcentra. In het Vastgoedvergelijker.nl E-magazine maakt u voor het eerst kennis met deze nieuwe aanbieder.

Rogier Hentenaar, hoofdredacteur van Vastgoedjournaal.nl, vraagt zich in zijn column af waar een nieuw beursgenoteerd vastgoedfonds blijft.

Verder presenteren wij het grote Vastgoedfondsen Onderzoek. Wat opvalt is dat de vastgoedfondsen sector in 2010 weer flink is aangetrokken. Met 63 geplaatste fondsen waarbij 300 miljoen euro aan kapitaal is opgehaald bij particuliere beleggers. In het Vastgoedfondsen Onderzoek leest u welke aanbieder het meeste kapitaal heeft opgehaald en in welke assetklasse er het meeste werd geïnvesteerd.

Deze maand ook een column van Patrick van Harderwijk, directeur Westplan, over de Amerikaanse woningmarkt.

John Kuik, directeur van de STV, geeft ons deze maand het vijfde aandachtspunt waar de vastgoedbelegger op moet letten voordat hij in een vastgoedfonds investeert: Aanwending van het ingelegde beleggersgeld staat niet vast of is onduidelijk.

Gerdo de Jager van Beurswaage Fondsanalisten geeft in zijn maandelijkse researchcolumn zijn mening over de Amerikaanse huurwoningmarkt.

Klik hier om direct naar het E-magazine te gaan.

Reacties