Per 1 mei is Marc Lankamp in dienst getreden bij de vastgoedtak van BVA Auctions. Als accountmanager real estate houdt hij zich bezig met de verkopen van particulier vastgoed, zowel executoriaal als vrijwillig. 

Voorheen was Lankamp onder andere werkzaam voor diverse vastgoedgerelateerde bedrijven als Woonmakelaar Ieder1, Lankamp Makelaars en als taxateur bij de Gemeente Deventer.  Zeer recent heeft hij bij verschillende dienstverleners als Hypocasso en Vesting Finance zijn bijdrage geleverd aan het uitoefenen van de zorgplicht en optimaliseren van verliesbeperking binnen de particuliere (executoriale) vastgoedmarkt.

Lankamp vertelt: “Afgelopen jaren is de vastgoedmarkt enorm veranderd. Een veiling blijkt geen laatste redmiddel meer te zijn maar wordt veel vaker als een transparante kans gezien. Vastgoed wat voorheen spreekwoordelijk ‘onder water stond’ kreeg ineens overwaarde. Het aanbod dat executoriaal geveild wordt is hierdoor verkleind, echter wat nog wel doorgaat verdiend een optimale publicatie en dito opbrengst, eventueel al door middel van een onderhandse verkoop."

"Bij BVA Auctions ga ik mezelf bezighouden met de procesoptimalisatie in combinatie met het transparante proces wat hier wordt vormgegeven. Verkopen met een stip op de horizon, we verwachten hier een komende periode een grote toename in waarin ik mijn ervaring als een grote toegevoegde waarde zal kunnen toepassen! Een mooie uitdaging waarin ik enorm veel zin in heb”, aldus Lankamp tot besluit.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021