MVGM Vastgoedmanagement zal in een unieke samenwerking met Mayfield Asset and Property Management B,V, een extra dimensie toevoegen aan Real Estate Management. Als asset and property manager is Mayfield een vaste waarde binnen Nederland (en via haar keten binnen Europa) op het gebied van zakelijk onroerend goed. Met de focus gericht op efficiëntie en huurgemak wil Mayfield het beste van 3 werelden bij elkaar brengen.

Mayfield heeft eerder dit jaar de stap gezet om Real Estate Management en Facility Management (soft services) in eigen regie te nemen. Een nieuwe dimensie wordt hieraan toegevoegd door tevens de samenwerking met MVGM aan te gaan.

Tijdens de Provadadagen hebben Mayfield en MVGM een samenwerkingsovereenkomst getekend met MVGM m.b.t. hard services. MVGM zal haar expertise op het gebied van inkoop en technische ondersteuning inbrengen. Door de verschuiving van traditioneel inkopen naar de ontwikkeling van een strategische inkoop, uitvoerig beproefd door MVGM, kan Mayfield een aanzienlijke verbeterslag aanbrengen ten gunste van zowel huurder als eigenaar. Mayfield heeft voor MVGM gekozen vanwege de hoogwaardige kwaliteit van de dienstverlening in de contracten en de scherpe inkoop.

MVGM (hard services), Yask (soft services) en Mayfield zijn enthousiast, betrokken en gedreven om elkaar te versterken en om deze unieke samenwerking tot een groot succes te laten evolueren.

 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022