Nieuw webinar: Subsidies en impact van BENG op duurzaam vastgoed 

Wat betekent de invoering van de BENG-eisen (NTA 8800) voor jouw nieuw- of verbouwproject? Wat is het effect op het energielabel en de subsidiekansen? Kan een project nog groen gefinancierd worden en wat zijn de mogelijkheden van verduurzaming van vastgoed? Subsidieadviesbureau Subvention en Enerdeco geven je tijdens de webinar van 10 juni antwoord op deze vragen.

Klik hier om het volledige programma in te zien. 

Subvention zal in gaan op de subsidie- en financieringsmogelijkheden voor duurzame nieuw- en verbouw van utiliteit en de actuele mogelijkheden in 2021, Zoals de energie-investeringsaftrek (EIA), de milieu-investeringsaftrek (MIA) , investeringssubsidie, stimuleringsregeling en de groenfinanciering. 

Raymond Moelard van Enerdeco geeft een toelichting op de effecten en verandering door invoering van de NTA 8800 voor jouw nieuw- en verbouw van utiliteitsgebouwen.

Tijdens de webinar is doorlopend ruimte voor vragen waar de sprekers op ingaan. Deelname aan de webinar van 10 juni is gratis.

Aanmelden? Stuur een mail met daarin je gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. "Subsidies en de impact van BENG (NTA 8800) op duurzaam vastgoed". Vergeet niet je contactgegevens te vermelden.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022