Nieuw op de VJ Kalender: Professionele projectontwikkeling zonder spreadsheets

Nederland staat voor een grote woningbouwopgave en projecten worden omvangrijker en veeleisender. Hoe houd je overzicht over al je projecten en inzicht in je kasstromen? Hoe voorkom je interpretatieverschillen en budgetoverschrijdingen? Dit en meer komt tijdens het webinar ‘Professionele projectontwikkeling zonder spreadsheets’ van 8 juni ter sprake. Meld je nu aan!

 

Scenario analyses, haalbaarheidsstudies, budgetten vaststellen, het indexeren van allerlei soorten inkomsten en kosten, het berekenen van de verkoop. Gebruikt u hiervoor nog die goede oude spreadsheets? Zelfs de meest geavanceerde spreadsheets hebben hun grenzen.

Met de Reasult software rekent iedereen uniform (met dezelfde formules en kostenstructuur) aan projecten. Projectbewaking en het aanmaken van project- en portefeuillerapporten zijn hierdoor heel eenvoudig. Onderwerpen die tijdens het webinar aan bod komen zijn:

  • Inzicht in kasstromen
  • Projectbewaking
  • Heldere rapportages op project- en portefeuilleniveau
  • Eenvoudige setup van projecten
  • Efficiënt proces en historie op één plek gewaarborgd

Klik hier om het volledige programma te bekijken.  

Aanmelden?
Deelname aan de webinar van 8 juni is gratis. Stuur een mail met daarin je gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. ‘Professionele Projectontwikkeling zonder spreadsheets’. Vergeet niet je contactgegevens te vermelden.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022