WestlandUtrecht Bank wint Gouden Kompas 2011

Vastgoedfinancier WestlandUtrecht Bank heeft het Gouden Kompas 2011 gewonnen. Peter Bilderbeek ontving tijdens een drukbezochte borrel op de vastgoedbeurs Provada de award uit handen van Ad Westerhof, algemeen directeur van Troostwijk Groep. Jaarlijks reikt Troostwijk deze award uit aan een partij die bepalend en innovatief is geweest in het neerzetten van een juiste koers en daarin onderscheidend en voorspellend is geweest. Dit jaar stond het thema vastgoedfinancieringen centraal.

De overige genomineerden voor het Gouden Kompas waren: ABN AMRO (Jaap Kalverkamp/Robert van Deelen) en NIBC (Jan Willem van Roggen). Deze partijen hadden hun nominatie te danken aan hun eigenzinnige kijk op de Nederlandse martk voor vastgoedfinancieringen. De lezers van Vastgoedjournaal stemden in een groter aantal dan ooit op de verschillende kandidaten.

Peter Bilderbeek van WestlandUtrecht Bank gaf in zijn dankwoord ook de credits aan de overige genomineerden NIBC en ABN Amro waarbij hij tevens de verwachting uitsprak dat 'we met zijn allen de markt van vastgoedfinancieringen weer in beweging gaan brengen.'

De onafhankelijke vastgoedadviseur Troostwijk Real Estate is van mening dat deze partijen toonaangevend zijn en mede zorg zullen dragen voor een keerpunt in de vastgoedfinancieringsmarkt. In de huige markt wordt de sector net als haar klanten op de proef gesteld. In de themapublicatie geven de genomineerden hun visie op de kansen en uitdagingen binnen vastgoedfinancieringen. Deze themapublicatie kunt u vinden op de website www.troostwijk.nl

v.l.n.r.: Jan Willem van Roggen (NIBC), Marcel de Boer (Troostwijk Real Estate), Peter Bilderbeek (WestlandUtrecht Bank), Ad Westerhof (Troostwijk Groep), Jaap Kalverkamp (ABN AMRO)



Reacties


Laatste nieuws