Merin en OSRE Market Suite lanceren kantoorzoeker voor Crystal Building

Werken met plezier werkt beter. In een kantoorruimte van Merin werk je elke dag met plezier, omdat Merin precies weet wat een fijne werkplek nodig heeft - van kleurgebruik tot interieurstyling. Middels de recent gelanceerde kantoorzoeker voor Crystal Building in Capelle aan de Ijssel zie je in een oogopslag de mogelijkheden die de units in het gebouw te bieden hebben.

Tijdens het traject richting de lancering van de dynamische kantoorzoeker werden de kernwaarden gebruiksvriendelijkheid, productiviteit en uitstraling in ogenschouw genomen. Hiermee kreeg de customer journey van happy, healthy and successful workers een centrale rol in de ontwikkeling van de kantoorzoeker.

Op je eigen moment op zoek naar een nieuwe werkplek
De praktische rol van de dynamische kantoorzoeker voor Crystal Building is het overzichtelijk maken van een groot aanbod aan moderne kantoorruimtes die zorgen voor optimaal werkgemak. Op je eigen moment op zoek naar een nieuwe werkplek, met alle belangrijke informatie in een oogopslag beschikbaar gemaakt. De prettige indruk die je online ervaart, sluit naadloos aan op de fysieke rondleiding die je via de kantoorzoeker kunt plannen.

Dat Merin een vooruitstrevende blik heeft werd al duidelijk toen zij de Smart Office ontwikkelden. Zij voorkomen hiermee dat de kostbare tijd die je als ondernemer, freelancer of remote werker hebt, besteed wordt aan het vinden en verkrijgen van een werkplek. De mijlpaal in het verzorgen van optimale service werd dus behaald het lanceren van deze eerste kantoorzoeker voor Crystal Building. Volgens de We Care formule van OSRE Market Suite streven wij ernaar de kernwaardes van een opdrachtgever te achterhalen en voorop te stellen bij het creëren van nieuwe producten. Hiermee bieden wij een op-maat-gemaakte ervaring die jou begeleidt naar de lancering van een succesvol product van onze Market Suite.

Bekijk hier de kantoorzoeker: kiesjekantoor.nl
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via calvin@osre.nl of 06-55142545

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021