Beleggingspropositie: winkelruimte Capelle aan den IJssel

Namens Havensteder begeleidt van Herk Bedrijfsmakelaars de verkoop van een fraaie winkelruimte in winkelcentrum “De Koperwiek”. De verkoop zal plaatsvinden door middel van verkoop bij inschrijving. De totale metrage bedraagt circa 390 m² BVO.

Het appartementencomplex is gebouwd in circa 1995 en staat op eigen grond. De winkelruimte bestaat uit 2 appartementsrechten welke zijn samengevoegd. Uitgangspunt is verkoop in verhuurde staat.

Verkoopprocedure
Verkoop kan alleen per inschrijving. De inschrijving sluit op 14 mei 2021 uiterlijk 12:00 uur. Middels een geheimhoudingsverklaring krijgt u toegang tot de dataroom waar alle relevante documenten beschikbaar zijn. Ook treft u hier het biedingsformulier om deel te nemen aan de inschrijving

Biedingen
Op 14 mei 2021 uiterlijk 12:00 uur dient uw bieding binnen te zijn. Biedingen dienen in een gesloten envelop te worden ingediend bij Govers Spil Notarissen te Capelle aan den IJssel dan wel per e-mail te worden verzonden aan kantoor@gs-notarissen.nl. In de dataroom zijn "de algemene voorwaarden openbare inschrijving via notaris" beschikbaar.

Klik hier voor meer informatie rondom deze inschrijving.

Van Herk Bedrijfsmakelaars| www.vanherk.nl | bedrijven@vanherk.nl | 010-2582900

Reacties