Waar staat de woningmarkt en waar gaan we naartoe?

Het is tijd om de balans op te maken. Daarom organiseert Vastgoedjournaal een rondetafelgesprek met Jaap van der Bijl, CEO Altera Vastgoed en Peter Heuvelink, directeur AM Noordwest. Onder leiding van Ronald de Nas en cijfermatige ingeleid door Leon Pragt, directeur Watson+Holmes. Meld je nu aan!

Het programma begint om 12.00 uur met een lunch en netwerkmoment. Om 13.00 uur start het programma met een opening door tafelheer Ronald de Nas, eigenaar Wooove en StudioNAS. Daarna volgt een inleiding door Leon Pragt, directeur Watson + Holmes met daarin de laatste woningmarktcijfers op een rij. 

Dan start de discussie met Jaap van der Bijl en Peter Heuvelink. Tijdens het gesprek zullen de volgende vragen en onderwerpen aan bod komen: 

  • Aanbod gedreven of vraaggestuurd? Voor wie bouwen we wat? Hoe reageren markt en consument? wat zijn de belangrijkste krachten en welke producen levert dit op?
  • Bouwen voor doelgroepen, succesvolle cases, is de trend naar kleinere woningen of betaalbaar wonen?
  • Is de top van de markt bereikt? Wat brengt de nabije toekomst?
  • Duurzaamheid en woningbouw maakt dit nieuwe woningen onbetaalbaar? Levert duurzaamheid de gebruiker voordelen op?
  • Migratie ontwikkelingen vs woningmarkt. Hoe beweegt deze zich door gemeenten in Nederland en wat valt op?
  • Effect van remote werken op demografie, trek uit de steden.

Er is plek voor maximaal 20 deelnemers. Deelname is op volgorde van inschrijving en vol is vol. Wanneer de lijst vol is, zullen we werken met een wachtlijst, hier geldt ook de volgorde van inschrijving. Alle regels van het RIVM worden nageleefd.  

De kosten voor deze kennissessie bedragen €395 excl. BTW p.p. voor niet-abonnees. Heeft uw bedrijf een abonnement op Vastgoedjournaal dan krijgt u €100 korting. Aanmelden? Stuur een mail met daarin uw gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. 'Ronde Tafel Kennissessie Woningmarkt'. Vergeet niet uw contactgegevens te vermelden. 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021