GREEN en Multi sluiten overeenkomst uitbreiding Woonboulevard en kantoren in Utrecht

GREEN en Multi Vastgoed zullen op de vastgoedbeurs Provada vanmiddag om 17.15 uur op de stand van Multi (Hal 11, standnummer 9), hun samenwerkingsovereenkomst gaan tekenen. De overeenkomst behelst de herontwikkeling en uitbreiding van een belangrijk deel van de Woonboulevard Utrecht en kantoorgebouw Dromedaris in Utrecht. In het nieuwe plan voor deze locatie wordt ruimte geboden aan 30.000 m² winkels en het vervangen van 7.000 m² bestaande kantoorruimte.

Prominente zichtlocatie
GREEN is op deze woonboulevard eigenaar van het Dromedaris kantoorgebouw en de naastgelegen woonwinkels. Deze prominente zichtlocatie is direct gelegen bij de afslag van de A12, één van de drukste stukken snelweg van Nederland. Dit zal een voor Utrecht zeer beeldbepalend gebouw zijn dat in fases gerealiseerd wordt.
Op de woonboulevard Utrecht zal ook Ikea haar vestiging gaan moderniseren en uitbreiden. Dit zal nog een extra kwaliteitsimpuls geven aan de nu al grootste woonboulevard van Nederland, met ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

GoStores
GREEN heeft Multi opdracht gegeven om de herontwikkeling en uitbreiding vorm te geven conform het GoStores concept. GoStores is een nieuw, onderscheidend concept voor perifere, XL winkelgebieden, ontwikkeld door GREEN. De crux van GoStores is het toevoegen van herkenbaarheid, winkelgemak en winkelbeleving voor de consument (Easy XL Shopping). GoStores gebieden zijn makkelijk bereikbaar, herkenbaar, er is volop parkeergelegenheid, de uitstraling is fris en modern en er is meer te doen en te beleven voor de consument.

In overleg met de huidige huurders, grotendeels de Mandemakers Groep, zal het plan de komende maanden verder worden uitgewerkt. De planning is om in 2013 te starten met de realisatie.

Voortzetten relatie
‘Met het tekenen van deze samenwerkingsovereenkomst continueren wij onze relatie die we hebben opgebouwd met de projecten in Alblasserdam, Bilgaard in Leeuwarden, Eemplein in Amersfoort en Marktveldpassage in Vught', aldus de directie van GREEN en Multi.

Concept
T + T Design, de in-house ontwerpgroep van Multi is verantwoordelijk voor het concept plan en de architectonische uitwerking.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022