Nieuwe formule De OpbodMakelaar maakt sterke start

Sinds de start van de nieuwe verkoopformule De OpbodMakelaar worden woningen aanzienlijk sneller verkocht tegen de optimale marktwaarde. In het eerste kwartaal is zelfs 50% van het nieuwe aanbod verkocht. Dat meldt Patrick Arnoldus, directeur van De OpbodMakelaar. Arnoldus zoekt daarom nieuwe franchisenemers in bepaalde regio's om de dekking van De OpbodMakelaar in Nederland te versterken.

"De markt vraagt om een andere manier van verkoop, een betere communicatie en hogere servicegraad " volgens. "Dat is precies wat wij bieden, een unieke manier van verkoop die een veel sneller verkoopresultaat geeft tegen de maximale opbrengst. Buiten de lange gemiddelde verkoopduur is een veel gehoorde klacht dat men nooit wat van de makelaar hoort en dat deze passief op een koper wacht. Dat doen wij anders en beter! Wij stellen voor iedere woning een speciaal marketingplan op, waarin alle te nemen en genomen acties vastgelegd worden." Arnoldus is van mening dat het verkopen van een woning uit teamwork bestaat. " Alleen door samenwerking van de verkoper met zijn of haar makelaar zal men tot een optimaal verkoopresultaat komen. Daar staan en gaan wij voor!"

Een traditioneel werkende makelaar zet een woning met een (hogere) vraagprijs in de markt, waarna men door het afbieden op de gewenste opbrengst hoopt uit te komen, hiermee verkleint hij echter de doelgroep. Wanneer er geen geïnteresseerden komen verlaagt hij de vraagprijs, dit stapsgewijs verlagen is echter niet bevorderlijk voor de verkoopkansen. De OpbodMakelaar zet de woning met een vanafprijs in de markt, hierbij is de gewenste opbrengst het uitgangspunt. Door te werken met een scherpe vanafprijs wordt een veel grotere doelgroep bereikt en valt de woning meer op (zeker wanneer er meer woningen in dezelfde straat te koop staan), hierdoor worden er meer kijkers getrokken. Deze kijkers kunnen vervolgens een bod op de woning doen, hierdoor komt transparant de optimale marktwaarde tot stand. Uiteraard bepaalt de verkoper of hij akkoord gaat met het bod, hierdoor loopt men geen risico op een te lage opbrengst.

VastgoedPRO
De Opbodmakelaar is aangesloten bij VastgoedPRO waardoor het aanbod ook op Funda geplaatst kan worden, het lidmaatschappij biedt de woningverkoper tevens een kwaliteitskeurmerk.

Franchise
Om een landelijke dekking te kunnen realiseren heeft De OpbodMakelaar voor een franchiseformule gekozen, voor een aantal regio's worden nog franchisenemers gezocht

Wilt u franchisenemer worden of uw woning per opbod verkopen, neem dan contact op met De OpbodMakelaar op telefoonnummer 0184- 63 48 42 of kijk op www.opbodmakelaar.nl

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022