Facilitee.com breidt uit naar Brazilië

Facilitee.com, de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke software voor het technisch beheer van vastgoed breidt uit naar Brazilië. Deze uitbreiding is een volgende stap en significante stap naar verdere groei. Facilitee wordt daarmee actief in 4 landen buiten Nederland.

"Wij hebben de ambitie om onze software voor het technisch beheer van vastgoed wereldwijd aan te bieden. Wij hebben al klanten in Frankrijk, Rusland en Italië, naast ons zeer sterk groeiende portfolio in Nederland. Deze drie landen bedienen wij vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam, hetgeen uitstekend gaat, omdat we grotendeels in dezelfde tijdzone zitten," vertelt Jan-Douwe Gaastra, Managing Director Facilitee.com.

Hij vervolgt: "Voor Brazilië gaan we samenwerken met een gerenommeerde, lokale partij met jarenlange ervaring in het verkopen van software. De keuze voor deze partij was snel gemaakt en zij zullen, ondersteund door het hoofdkantoor, zelfstandig de sales en marketing gaan doen. Tevens zal de support en onboarding door hen worden uitgevoerd, zodat onze Braziliaanse klanten in hun eigen taal en tijdzone worden bediend. De afgelopen maanden hebben wij, vanuit Nederland, het team in Brazilië klaargestoomd voor een succesvolle marktintroductie en de eerste gesprekken met grote vastgoedeigenaren en lokale beheerders staan al gepland." 

"Brazilië is ontzettend interessant qua markt. Niet alleen vanwege de enorme omvang, maar ook hoe het technisch beheer is georganiseerd. Vele gebouwen kennen daar een beheerder ter plekke, die in dienst is van het vastgoedmanagement bedrijf. Ruim 1/3 van de totale inwoners van groot Sao Paulo (ruim 20 miljoen) wonen in gebouwen (of: appartementen) die op deze manier beheerd worden. Deze structuur sluit ook naadloos aan bij de mogelijkheden van onze software. Klanten kunnen in Brazilië net als in Nederland gaan besparen op operationele en gebouwgebonden kosten, terwijl tegelijkertijd huurderstevredenheid zal stijgen. Wij zien enorm uit naar deze samenwerking en het is wederom een bevestiging dat wij op de goede weg zijn", aldus Gaastra tot besluit. 

Ben jij ook actief in het technisch beheer van vastgoed als beheerder of eigenaar? Benieuwd naar wat Facilitee voor jou kan betekenen? Plan dan via deze link een vrijblijvende afspraak in. We laten jou dan graag de mogelijkheden zien!

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022