Bart Kruijsen nieuwe commercieel directeur Hanzevast capital

Bart Kruijsen (1972) is per 1 april 2011 toegetreden tot de directie van Hanzevast capital nv te Hilversum. Als commercieel directeur heeft Kruijsen de eindverantwoordelijkheid voor de groei van Hanzevast capital in Nederland.

Kruijsen was hiervoor ruim 15 jaar werkzaam bij KLM Air France in diverse management- en directiefuncties. In zijn laatste functie was hij als Director Live Animals commercieel en logistiek verantwoordelijk voor het wereldwijde transport van levende dieren en heeft hij veel ervaring opgedaan met het opzetten en onderhouden van commerciële netwerken.

Over zijn aantreden bij Hanzevast zegt Kruijsen: "Hanzevast is op basis van haar brede expertise in scheepvaart en vastgoed in staat een toegevoegde waarde te leveren door het aanbieden van op maat gemaakte innovatieve beleggingsfondsen. Juist in de huidige uitdagende markt bewijst Hanzevast haar meerwaarde. Bijvoorbeeld door herbestemming van een leegstaand kantoorpand tot zorginstelling of het aanbieden van vernieuwende financieringsvormen vanwege de terugtredende rol van de banken op de kapitaalmarkt. Zo is Hanzevast een van de eerste aanbieders van obligaties op NYSE Alternext, onderdeel van NYSE Euronext. Ook het in eigen beheer exploiteren van schepen is een van de unieke pijlers van Hanzevast. Onze focus blijft gericht op het zoeken naar nieuwe mogelijkheden, afzetkanalen en samenwerkingsverbanden in de vastgoed- en scheepvaartbranche, met onze kennis en ervaring in deze markten als uitgangspunt."

 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022