Spaces breidt managementteam uit met komst Uiterwaal

De flexibele kantooraanbieder Spaces heeft haar team met de komst van Thor Uiterwaal (1969) versterkt. Hij zal aan de slag gaan als Sales & Operations Director en zal in die hoedanigheid de ambitieuze groeiplannen van Spaces mogelijk maken.

Thor Uiterwaal was hiervoor werkzaam als Area Director en lid van het MT Voor Regus Benelux, verantwoordelijk voor overall Sales en Commercial result voor 25 business centers in de regio. Daarvoor was hij Business Development Director bij MWB Business Exchange, een business center keten in de UK.
Thor zal zich in eerste instantie bezighouden met het verder professionaliseren van de huidige Spaces locaties en zich daarnaast bezighouden met de groei van Spaces naar meerdere locaties zowel nationaal als internationaal.

Martijn Roordink, mede directeur Spaces; "Spaces streeft naar verdere groei en daarbij kunnen we de kennis en jarenlange ervaring van Thor heel goed gebruiken. Daarnaast heeft hij een uitgebreid netwerk om Spaces een extra impuls te geven.

Spaces biedt een flexibele kantooromgeving voor professionals en groeiende ondernemingen. Naast kantoorruimte biedt Spaces memberships voor haar workclubs, meetingrooms, satelliet kantoren, uitgebreide catering mogelijkheden en parkeerruimte. Spaces heeft in oktober 2008 een locatie aan de Herengracht geopend en in 2010 aan de Amsterdamse Zuidas.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022