Team Fakton breidt uit met vier nieuwe krachten

Als gevolg van een constant groeiende en sterk diversificerende opdrachtportefeuille heeft Fakton vier nieuwe medewerkers aangetrokken: Maarten Kievits, Eveline Duermeijer, Vinoo Khandekar en Maarten Matze.

Drs. Maarten Kievits heeft een bestuurskundige achtergrond met een specialisatie in PPS en start per 1 juni bij Fakton. Hij is afkomstig van OPPS, waar hij als senior procesmanager en adviseur betrokken is geweest bij diverse complexe gebiedsontwikkelingsprojecten. Zijn carrière is begonnen bij KPMG Consulting (Metrum) waar hij werkzaam is geweest als adviseur van grootstedelijke ruimtelijke projecten.

Ook Eveline Duermeijer MA DIP.IPF start per 1 juni bij Fakton. Zij is afkomstig van ING Real Estate, waar ze werkte als risicomanager en projectmanager Products & Structuring. In de laatste functie was zij verantwoordelijk voor de coördinatie en facilitering van het ontwikkelingsproces van nieuwe Europese investeringen in vastgoedproducten, dat wil zeggen vastgoedfondsen en complexe fusies en overnames.

Vinoo Khandekar MSC en Maarten Matze MSc zijn recentelijk hun carrière gestart bij Fakton. Vinoo heeft een dubbele master aan de universiteit van Amsterdam afgerond: Business Economics en Planologie. Maarten heeft na zijn bachelor Bouwkunde aan de TU Delft, zijn master Real Estate and Housing afgerond.

Fakton werkt als financieel regisseur voor tal van opdrachtgevers. Zowel overheden, marktpartijen als individuele eigenaar/gebruikers maken gebruik van de diensten van Fakton. Op basis van hun fundamentele kennis van de waardering van grondexploitaties en exploitaties van verschillende vastgoedcategorieën en de financieringsmarkt, bedenken ze voor hun klanten op maat gesneden financiële constructies, realiseren ze deals en betrekken kapitaal.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022