Steens Beheer is op zoek naar een asset manager. Je bent het aanspreekpunt van beleggers binnen de organisatie. Je werkt pro-actief aan (des)investeringsvoorstellen, management rapportages en de lange termijn strategie. Spreekt deze functie aan? Klik verder voor meer informatie. 

Elke week publiceert Vastgoedjournaal de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een asset manager. 

Door jouw kennis van (lokale) wet & regelgeving, fiscale zaken en investeringen weet jij de opdrachtgever te verblijden met stevige adviezen op het gebied van bijvoorbeeld het verwerven dan wel afstoten van vastgoed, Capex investeringen en andere verbeteringen. Het lezen van balansen is dagelijkse kost en deze kun je dan ook uitstekend interpreteren. Je hebt een helicopterview waardoor je de kansen en risico’s voor onze opdrachtgever vroegtijdig in kaart kan brengen. De portefeuille die onder jouw verantwoording komt is erg divers en bestaat met name uit woningen en winkels. De communicatie met de cliënten is veelal in het Engels.

Steens Beheer is al 45 jaar een vertrouwd gezicht op de woningmarkt. Namens vele particuliere en institutionele investeerders uit binnen- en buitenland beheert de organisatie een onroerend goed portefeuille in de driehoek Rotterdam – Nijmegen – Groningen. Vanuit het hoofdkantoor in Schiebroek Rotterdam worden alle werkzaamheden uitgevoerd. 

Meer weten over deze functie of gelijk solliciteren? Bekijk de volledige vacature hier.

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special