Van den Dool en Keulen naar LMBS retail

Met ingang van 1 juni 2011 is Rogier van den Dool werkzaam bij LMBS retail. Van den Dool heeft ruim 13 jaar retailvastgoed ervaring. Hij heeft de afgelopen jaren gewerkt bij Unibail Rodamco als leasing manager. Daarvoor was hij ondermeer werkzaam bij de Van Herk Groep te Rotterdam als portefeuillemanager winkels en als acquisiteur bij retailer T for Telecom. Bij LMBS retail zal Rogier van den Dool als senior makelaar/adviseur verantwoordelijk zijn voor huur, verhuur en projectverhuur.

Tevens zal per 1 juli 2011 Niels Keulen in dienst treden bij LMBS retail. Keulen heeft na zijn studie HBO Vastgoed & Makelaardij en Master Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen gewerkt als consultant bij Ickx Resources te Amersfoort. Niels Keulen zal bij LMBS retail beginnen als adviseur/taxateur en betrokken zijn bij taxaties en huurherzieningen.

LMBS retail B.V. is een makelaarskantoor gespecialiseerd op het gebied van winkelmakelaardij. Zij adviseert en vertegenwoordigt zowel huurders als verhuurders van commercieel retail vastgoed in heel Nederland. De 12 professionals die bij LMBS retail actief zijn richten zich met name op projectverhuur, taxaties, beleggingen, huurherzieningen en aanhuur. Tot haar cliënten behoren de landelijke winkelketens, beleggers en ontwikkelaars.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022