AM verkoopt 25 zorgwoningen aan corporatie

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft 25 zorgwoningen in De Hoven in de Bossche nieuwbouwwijk Groote Wielen verkocht aan woningcorporatie Zayaz. Het betreft 22 appartementen en drie grondgebonden woningen. De woningen liggen in het plan De Hoven, deelplan Rozenhof/Partituur, waar AM tevens vijf koopwoningen realiseert.

De Groote Wielen ligt in het buitengebied aan de oostzijde van 's-Hertogenbosch. Deelplan De Hoven is verdeeld in vier kwadranten, waarvan Rozenhof het noordwestelijke kwadrant vormt; aan de noordzijde wordt deze buurt begrensd door water. De Hoven wordt een moderne, tuinstedelijk wijk met veel ruimte voor openbaar groen. In Rozenhof worden vier verschillende woningtypes ontwikkeld vanuit een klassieke, bakstenen architectuur: ruime, moderne woningen met strakke lijnen, mooie overstekken en fraai metselwerk. De woningen zijn ontworpen door LT Architecten. Rozenhof/Partituur wordt gebouwd door Hertog Bouw.

De vijf koopwoningen zijn allemaal verkocht. In navolging van deze snelle verkoop, start AM nog deze zomer met de verkoop van 71 twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen in De Hoven. De verkoop hiervan is in handen van Boumij Makelaars ('s-Hertogenbosch) en Ter Mors Makelaars (Rosmalen). Belangstellenden kunnen zich bij beide kantoren laten informeren over het plan en uitgebreide verkoopdocumentatie ontvangen.

 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022