Nieuw: Juridische aspecten voor de constructeur

Altijd al op een laagdrempelige en interactieve manier in aanraking willen komen met juridische aspecten van de bouw? Volg dan de online cursus ‘Juridische Aspecten’ en leer uw juridische positie kennen in het bouwproces.

Alexandra Jurgens-Boot, zeer ervaren bouw- en vastgoedadvocaat, bespreekt tijdens de cursus onder meer contractvormen, contractvorming, algemene voorwaarden en (keten) aansprakelijkheden op een begrijpelijke manier. Na afloop heeft u duidelijkheid verkregen over de vragen ‘Wie is aansprakelijk voor het bezwijken van een verbinding wanneer de constructeur de detailberekeningen heeft overgelaten aan de bouwer’ en ‘Hoe dient het risico van de corona pandemie meegenomen te worden in contracten’. Tijdens de cursus kunt u ook zelf vragen stellen.

De cursus is bestemd voor iedereen die in het bouwproces (met name aan de ontwerpende zijde) een rol speelt en zijn juridische positie wil kennen. De cursus vindt online plaats, verspreid over 5 middagen van 15:00 tot 17:00 uur, in totaal 10 uur. De eerste online bijeenkomst vindt op woensdag 24 maart plaats. Klik hier voor meer informatie, zoals de kosten en alle cursusdata op een rij.

Aanmelden?
Meld u aan door een mail te sturen met daarin uw gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. 'Cursus: Juridische aspecten voor de constructeur- Online'. 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022