Valad opent bedrijfs- en kantoorontwikkeling in Nieuw Vennep

Valad heeft op 31 mei haar net opgeleverde nieuwbouwontwikkeling in Nieuw Vennep geopend, bestaande uit 1,192 m² kantoor -en 3,702 m² bedrijfsruimte. Het object bevindt zich op bedrijventerrein Spoorzicht in de nabijheid van Schiphol en de uitvalswegen A4 en A9. Het object is opgeleverd met het energiekeurmerk A-label.

Vier van de elf units zijn al voor de bouwkundige oplevering verhuurd aan Total Sonic, RSB gevelreiniging en Dutch Regulators. Valad is bij deze transacties geadviseerd door DTZ Zadelhoff in Hoofddorp.

Mark McLaughlin, managing director Valad Benelux: "Wij kijken uit naar het verwelkomen van nieuwe huurders in de overige 7 units. De combinatie van de strategische locatie en de hoogwaardige moderne afwerking maken deze units uitermate geschikt voor het MKB dat zowel kantoor als bedrijfsruimte nodig heeft. De "groene fit-out" en het A-label onderstrepen Valad's visie om haar assets onder management continu te verduurzamen.

Valad heeft in de Benelux een team van 19 mensen, die werken vanuit kantoren in Amsterdam en Luxemburg. Zij managen €420 miljoen aan fondsen, geïnvesteerd in 60 objecten met zo'n 900 huurders.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022