Vacature van de week: Asset Manager

Property People is namens Orange Investment Managers op zoek naar een asset manager. De nieuwe collega zal een actieve en zelfstandige rol gaan vervullen in het creëren van toegevoegde waarde in de bestaande portefeuille door een actief technisch beleid en het benutten van ontwikkelingskansen.

Elke week publiceert Vastgoedjournaal de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een asset manager. 

Orange Investment Managers is opgericht in 2015 en heeft een team van in totaal 9 collega’s. Vanuit de locaties op de Zuidas en in Düsseldorf richt men zich op het aankopen, beheren en verkopen van parkeergaragevastgoed voor de parkeergaragefondsen van haar opdrachtgevers, die voornamelijk uit Duitse institutionele beleggers bestaat. Daarnaast zijn zij voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor de rendementsdoelstellingen van deze fondsen.

De assets under management bedragen begin 2021 ca. €350 miljoen met als doelstelling door te groeien tot €500 miljoen binnen afzienbare tijd. De objecten liggen verspreid over meerdere landen binnen Europa, met verschillende fiscale, juridische en commerciële regels en gebruiken.

Meer weten over deze functie of gelijk solliciteren? Bekijk de volledige vacature hier.Reacties


Laatste nieuws