Win een baan bij Facilitee

Software developer Facilitee, bekend van hun app voor het technisch beheer van vastgoed, is op zoek naar verkooptoppers. Zij doen dit op wel hele originele wijze, namelijk door een wedstrijd uit te schrijven. "Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die ontzettend gemotiveerd zijn en er echt voor gaan.

Daarom het organiseren van een wedstrijd, hopen ze dat de beste verkoper met de grootste inzet komt bovendrijven. "Wij geloven, dat als je jezelf echt ergens toe zet je bergen kunt verzetten, los van opleiding of achtergrond. Er is plek voor drie kandidaten in de wedstrijd en alle deelnemers zullen ook nog worden getraind door een bekende salestrainer. Zijn ze alledrie ontzettend goed, dan nemen we ze alledrie aan, al dus Managing Director, Jan-Douwe Gaastra".

Meer weten over deze wedstrijd, waar je dus echt een baan kunt winnen? Kijk op deze link en schrijf je in.
Meer informatie over deze baan vind je overigens ook op LinkedIn

Over Facilitee.com
Facilitee.com heeft uitgekiende software ontwikkeld voor het technisch beheer van vastgoed. Wij brengen als geen ander alle betrokken stakeholders samen, waardoor kosten voor beheerders en eigenaars drastisch dalen, huurderstevredenheid stijgt en goed verhuurderschap dichterbij komt. Meer weten? Schiet direct een meeting in met Managing Director, Jan-Douwe Gaastra, hij vertelt je er graag meer over!Reacties


Laatste nieuws