PROVADA: Uitnodiging workshop Regio FoodValley

 

Regio FoodValley: perfect vestigingsklimaat

Regio FoodValley is specialist in kennis van Food, biedt werkgelegenheid, goed onderwijs en goed wonen in een mooi landschap van Vallei, Heuvelrug en Veluwe. De Regio is ondernemend, innovatief en verbindend. En daarom een uitermate geschikte vestigingsplaats voor bedrijven en ondernemers.

Uniek foodcluster van wereldniveau
FoodValley is een unieke en omvangrijke clustering op wereldniveau van kennis, onderzoeksinstituten en bedrijven met één focus: voeding.

Regio FoodValley wil meehelpen Food Valley te ontwikkelen tot hét agrofoodcentrum van Europa, de internationale topregio voor kennis en innovaties op gebied van gezonde en duurzame voeding.

Met Regio FoodValley vormen drie partijen een gouden driehoek: de overheid om een goed vestigingsklimaat en een hoogwaardige leefomgeving te creëren, kennis- en onderzoeksinstellingen om innovaties te ontwikkelen, het bedrijfsleven om deze te vermarkten.

Genoeg plek voor nieuwe bedrijven
In het gebied is veel ruimte voor bedrijven en ondernemers in Barneveld (Facility Centre en Columbiz Park), Ede (BT A12 en Veluwse Poort), Nijkerk (De Arkerpoort, De Flier en Spoorkamp), Veenendaal (De Batterijen en deelname Beste Binnenstad 2013) en Wageningen (Wageningen Campus en Business & Science Park).

Regio FoodValley is een samenwerkingsverband van de gemeenten Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen.

Regio FoodValley
Postbus 9022
6710 HK Ede
info@regiofoodvalley.nl
www.regiofoodvalley.nl

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022