'Wij bouwen door aan hét alles-in-één platform voor technisch vastgoedbeheer'

Het is inmiddels meer dan een jaar geleden dat Facilitee, hét online platform voor het technisch beheer van vastgoed, werd opgericht. Sindsdien heeft het team niet stil gezeten en heeft het veel positieve reacties ontvangen van een uiteenlopend portfolio van vastgoedeigenaren en -beheerders. Mede dankzij deze positieve ontvangst is het geen verrassing dat het bedrijf achter de gebruiksvriendelijke software hard groeit.

“Om onze steile groeicurve te kunnen bijbenen is er inmiddels een extra team ingezet welke ons helpt om de ontwikkeling van nieuwe features te kunnen versnellen”, aldus managing director Jan-Douwe Gaastra. “We willen er echter zeker van zijn dat de innovaties die wij implementeren ook de juiste zijn voor onze klanten. Recente updates en releases van de software komen daarom niet alleen vanuit het team van Facilitee zelf. Meerdere klanten dragen bij aan onze productontwikkeling, door proactief mee te denken over hoe Facilitee in de toekomst nog verder kan verbeteren”.

Een snelle blik op de meest recente productinnovaties laat zien dat de focus van de constante optimalisatie bij het verlichten van bestaande pijnpunten van de doelgroep ligt. Zo is het naast het kunnen managen van ad-hoc onderhoud en reparaties nu ook mogelijk om makkelijk en snel vooruit te plannen. Op deze manier heeft de vastgoedeigenaar of -beheerder geen omkijken meer naar terugkerend onderhoud zoals groenonderhoud, glasbewassing en veiligheidsinspecties. Ook kunnen klanten efficiënter werken door specifieke kosten codes toe te voegen die matchen met bestaande boekhoudprogramma’s; gebruik te maken van het management dashboard; of onderhouds- en reparatieverzoeken te plannen vanuit de eigenaar. Om daarnaast ook de gebruiksvriendelijkheid te vergroten is er een white-label solution beschikbaar, waarmee ieder bedrijf met haar eigen logo een gepersonaliseerde branding binnen het platform ervaart. Dankzij Facilitee bespaart een groeiend aantal vastgoedeigenaren en -beheerders inmiddels minimaal 50% aan kosten en is het optimaliseren van huurderstevredenheid makkelijker dan ooit.

Benieuwd hoe Facilitee het technisch beheer van uw vastgoedportfolio ook inzichtelijk en efficiënt kan laten verlopen? Boek dan via deze link een vrijblijvende demo met Jan-Douwe Gaastra in.

Foto: Drs. Jan-Douwe Gaastra, Managing Director Facilitee.comReacties


Laatste nieuws