Nieuw webinar: Wat zijn de juridische uitdagingen van Smart Buildings?

Wilt u meer weten over de juridische kansen en uitdagingen van Smart Building(s)? Volg dan het nieuwste webinar Smart Buildings georganiseerd door Poelmann van den Broek Advocaten op 18 maart. 

In dit webinar over smart building(s) nemen de advocaten van Poelmann van den Broek u in een uur mee in de juridische aspecten van digitaal bouwen, een slim gebouw en “as-a-service” constructies.

Zo worden de volgende zaken behandeld: 

  • Wat betekent de samenwerking in BIM voor de aansprakelijkheid en waarschuwingsverplichting van de betrokken partijen? En bij wie rusten welke rechten? 
  • En wat zijn relevante vragen als het gaat om “as-a-service” constructies? 
  • Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat het te leasen onderdeel niet onverhoopt eigendom wordt van de afnemer door natrekking? 

Aan de hand van praktische voorbeelden zullen Valerie Lipman (Advocaat/Salary Partner Ondernemen, ICT, IE en privacy), Stefan Kloots (Advocaat/Partner Bouw), en Noreen Sturris (Advocaat Bouw) van Poelmann van den Broek, tips geven zodat u weet waar u in de praktijk op moet letten.

Aanmelden?
Deelname aan de webinar van 18 maart is gratis. Klik hier voor meer informatie en vul het formulier in of stuur een mail met daarin je gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. 'Smart Buildings’. Vergeet niet je contactgegevens te vermelden.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022