Negen ondernemerstips voor snelle groei in 2021

Leer schalen van twee doorgewinterde ondernemers van vier succesvolle scale-ups: PHYSEE, KATE Innovations, Octo en Hero Balancer. Tijdens het “Hoe is het nu met..?” evenement van Holland ConTech & PropTech zijn er waardevolle tips weggegeven om als start-up snel te groeien in de bouw- en vastgoedsector.

Tip 1. Snel lanceren
“If you’re not ashamed of the first version of your product, you launched too late”, vinden de scale-ups. Lanceren met een eerste product waar je je voor schaamt is juist goed om met de markt in gesprek te gaan. Want daar haal je de informatie uit die je product perfect maakt.

Je moet in de bouw zo snel mogelijk dingen in de wereld krijgen die mensen gaan testen. Je moet proberen je innovatie, uiteraard zo risico vrij, maar zo snel mogelijk ergens in werking te krijgen.

Tip 2. Niet elk hokje ontwrichten
Je moet kiezen waarop je wilt innoveren, en niet in elke hokje proberen verandering aan te brengen. Op die manier krijg je mensen mee in je innovatie. Zij kunnen het dan plaatsen in het hokje dat zij kennen. Zo krijg je een snel schaalbaar concept.

Benieuwd naar de zeven andere tips? Download dan het gehele document HIER! 

Meer over ondernemerschap en de bouw- en vastgoedsector vind je op www.contechproptech.nl

Reacties