Enquête Duurzame gebouwen; trend of vaste waarde

In samenwerking met INNAX GEBOUW & OMGEVING onderzoekt Vastgoedjournaal welke waarde duurzaamheid vertegenwoordigt in de vastgoedsector. Graag horen wij uw mening waarbij we onze vragen richten op de vastgoedportefeuille van uw organisatie en niet op uw bedrijfsvoering.

Duurzame gebouwen; trend of vaste waarde

Duurzaamheid is momenteel een veelbesproken onderwerp. Ook wordt het in verband gebracht met rendement, marktwaarde, leegstand en (her)financierbaarheid. De vraag is echter of duurzaamheid een tijdelijke hype in moeilijke tijden is of dat het een vaste waarde is voor een duurzame toekomst?

Reden voor Vastgoedjournaal en INNAX om de balans op te maken onder vastgoedprofessionals. Hiermee blijven wij aansluiten bij de informatiebehoefte en verwachtingen over dit onderwerp. De volgende link zal u naar de vragenlijst leiden.

Voor wie is dit onderzoek bestemd?

Dit onderzoek is bedoeld voor organisaties die zowel pro-actief als re-actief omgaan met duurzaamheid en de gebouwde omgeving. De resultaten van deze enquête geven ons beter inzicht in de status van duurzaamheid in de gebouwde omgeving. Wellicht helpen de resultaten uw organisatie bij het maken van keuzes voor uw vastgoedportefeuille.

Resultaten

De resultaten worden gepubliceerd op de websites van INNAX en Vastgoedjournaal. Als abonnee op de digitale nieuwsbrief van Vastgoedjournaal, krijgt u hierover automatisch bericht.

Het invullen van de enquête kost ongeveer vijf minuten van uw tijd. Wij stellen het zeer op prijs wanneer u het onderzoek voor 20 juli aanstaande invult.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022