Vacature van de week: Woonconsulent Zuid-Nederland

Ga jij als woonconsulent voor de hoogste tevredenheid? Word het eerste aanspreekpunt voor de huurders van a.s.r. real estate in Zuid-Nederland! 

Elke week publiceert Vastgoedjournaal de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een woonconsulent bij a.s.r. real estate. 

Vind jij als betrokken woonconsulent net als wij dat tevreden huurders essentieel zijn? In deze nieuwe en heel diverse rol lever je een grote  bijdrage aan een hoge  huurderstevredenheid. Voor een goede bereikbaarheid en zichtbaarheid ben je dan ook veel aanwezig in onze woningcomplexen en bij calamiteiten, VVE-vergaderingen, bewonerscommissies, kadastrale inmetingen, ontruimingen, meteropnames en beoordelingen van verzoeken van zelf aangebrachte voorzieningen.

Je maakt onderdeel uit van het Woningenteam, dat bestaat uit 11 collega’s. Samen beheert dit team de 5.000 (en groeiend naar 6.000) woningen van het ASR Dutch Core Residential Fund (DCRF).

Meer weten over deze functie of gelijk solliciteren? Bekijk de volledige vacature hier. 

Reacties