Andrea Hulshof vergroot focus op large business bij RNHB

RNHB heeft Andrea Hulshof benoemd tot Manager Large Business binnen het team Intermediair. Daarmee kan RNHB haar relatie met intermediairs, die klanten hebben met een financieringsbehoefte vanaf 2,5 miljoen euro, nog beter ondersteunen en bedienen.

RNHB heeft de ambitie om de komende jaren haar marktaandeel nog verder uit te breiden in onder andere het mid-size en large marktsegment. Dit betreft alle vastgoedfinancieringen vanaf €2,5 miljoen, voor zowel commercieel, residentieel als gemixt vastgoed. 

Hulshof begon haar loopbaan bij Credit Lyonnais Bank Nederland N.V. Vervolgens heeft zij diverse functies vervuld binnen de zakenbank van Fortis Bank en Generale Bank. De afgelopen 13 jaar was zij werkzaam als senior relatiemanager en trusted advisor voor commercieel vastgoed relaties bij ABN AMRO Real Estate Finance.

Hulshof is geen vreemde binnen de vastgoedmarkt. Haar visie sluit goed aan bij de groeiambities van RNHB. “Mijn jarenlange ervaring in de financieringswereld in het algemeen en in het financieren van commercieel vastgoed in het bijzonder helpt mij de wensen van onze klanten te begrijpen, te verbinden met hun bedrijfsmodel en daarmee een strategische sparringpartner te zijn. Bij RNHB betreffen de mid-size en large deals altijd maatwerk en daarbij kan ik terugvallen op mijn brede kennis van de commerciële vastgoedmarkt." 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021