DP World verhuist naar de Waalhaven in Rotterdam 

In het eerste kwartaal van 2021 verhuist DP World naar de Waalhaven O.z. 83 in Rotterdam. Het bedrijf heeft met verhuurder Aroundtown een langjarige huurovereenkomst voor een ruimte van zo’n 650 m² in kantorencomplex Dockworks gesloten.

DP World, een leverancier supply chain management en logistiek is in 1972 in Dubai opgericht. Momenteel zijn er meer dan 150 vestigingen over de hele wereld. Het bedrijf was eerder gehuisvest in een kantoor op de containerterminal in Rotterdam. Door de verhuizing hebben ze uitzicht op logistieke processen in hun werkgebied, de haven.

Dockworks is een kantorencomplex midden in het maritiem zakelijk centrum van Rotterdam de Waalhaven. Het gebied is de laatste jaren getransformeerd door de gemeente tot het industrieel en logistieke servicecluster van Rotterdam. Andere gevestigde bedrijven in de buurt zijn Boskalis, Hapag-Lloyd en Samskip. Dockworks I beschikt over een gerenoveerde entree, voldoende parkeerplaatsen en de mogelijkheid om kleinere ruimten te huren in de opgedeelde verdieping. Het nieuwe kantoor wordt hoogwaardig ingericht en beschikt over energielabel B. 
Verhuurder Aroundtown is bijgestaan door Colliers.Reacties


Laatste nieuws