Gratis laadpalen van GroenEco vinden gretig aftrek

Op 1 maart 2021 bestaat GroenEco precies 1 jaar. GroenEco levert, plaatst, beheert én exploiteert kwalitatief hoogwaardige laadpalen voor eigen rekening en risico door heel Nederland en ontzorgt daarmee de zakelijke markt. Hoe kijkt men bij GroenEco naar de toekomst? 

Kantooreigenaren, zorginstellingen, beheerorganisaties, kleinere gemeenten en dorpen, hotels, recreatieparken en bijvoorbeeld golfbanen maken inmiddels gebruik van GroenEco laad- of wandmodules. “De grote belangstelling voor GroenEco laadpalen heeft ertoe geleid dat de backoffice met maar liefst twee professionals is uitgebreid. Hierdoor kunnen wij beter inspelen op de groeiende vraag en een adequate service bieden”, aldus een trotse Twan Hendriks, sales- en exploitatiemanager bij GroenEco. “Het is onze ambitie om in het tweede jaar de 200ste elektrische laadmodule te plaatsen; hetzij als staande variant, hetzij als wandmodule.

Feitelijk hanteert GroenEco twee criteria:
1. De elektrische mobiliteitsmodule komt in een zakelijke omgeving, waar veelvuldig gebruik kan worden gemaakt van de laadservice  
2. De laadlocatie moet zich op Nederlands grondgebied begeven. 
"Dat laatste", aldus Hendriks "omdat wij in Nederland van de hoed en de rand weten als het om wet- en regelgeving gaat." 

Om de doelstelling dit jaar te halen, wordt er in het voorjaar een intensieve campagne gestart in het Financieel Dagblad met extra ondersteuning in Vastgoedjournaal en is de site - GroenEco.com - uitgebreid met een filmpje dat RTL Z heeft gemaakt. Volgens Hendriks is het sowieso de moeite waard om de site goed te bekijken.Reacties


Laatste nieuws