Holland Property Plaza lanceert nieuwe community: HPP Connect & Innovate

Netwerkorganisatie Holland Property Plaza (HPP) lanceert vandaag haar nieuwe community genaamd HPP Connect & Innovate (HPP-C&I). Zoals de naam al prijsgeeft, focust deze community van HPP op het verbinden van beslissers in de gehele vastgoed- en bouwsector om zo innovatie en noodzakelijke veranderingen in de sector te stimuleren. Bekijk hier ook de introductievideo. (tekst gaat verder onder de video)

De leden van HPP-C&I zullen ten minste drie keer paar jaar bij elkaar komen om kennis uit te wisselen en ervaringen te delen over innovatie op het gebied van proces, product en businessmodel. Bestuurslid Jurjen Thomas (CEO OSRE): ‘Elke bijeenkomst nodigen we een spreker uit die ons niet alleen zal inspireren, maar ook laat zien hoe we daadwerkelijk vernieuwing kunnen doorvoeren. Dat laatste is namelijk juist waar de uitdaging ligt en waar bij sommigen de slagkracht ontbreekt’.

Innovatie vanuit de gehele keten
Binnen de community zijn partijen uit de gehele keten vertegenwoordigd. Op deze manier zullen de deelnemers van HPP-C&I gevoed worden met inzichten vanuit verschillende invalshoeken. Bestuurslid Jan van Zuijlen (Partner BLOC): ‘We willen echt op zoek naar de verbinding tussen verschillende disciplines omdat we erin geloven dat de beste innovatie komt uit keteninnovatie.’ Uiteraard ligt de focus op deelnemers op hoog beslissingsniveau, zoals het netwerk van Holland Property Plaza zich kenmerkt. Nieuwe leden zijn welkom indien ze werkzaam zijn in een leidinggevende functie op hoog managementniveau of gerelateerd aan innovatie. 

Vierkante meters in de vierde industriële revolutie
De eerste bijeenkomst van de community vindt vandaag (donderdag 11 februari) online plaats. Urban innovator Bas Boorsma (CIO Change=) zal de deelnemers meenemen in zijn visie op digitalisering in een presentatie met een interessante titel: ‘Vierkante meters in de vierde industriële revolutie’. Ondanks dat de bijeenkomst online plaatsvindt zullen de deelnemers worden uitgedaagd verbinding te maken en gezamenlijk aan de slag te gaan.

Over het bestuur
Het bestuur van HPP-C&I bestaat uit Jan van Zuijlen (BLOC), Roland Verniers (Hollis), Jurjen Thomas (OSRE WoningDossier) en Sabine Schoorl (PropTech Academy). In samenwerking met Christa Thijssen (directeur HPP) zullen zij de bijeenkomsten organiseren. Meer informatie over HPP Connect & Innovate kunt u lezen op de website van Holland Property Plaza

 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021