Podcastserie 'Het Geld en de Stenen' over vastgoed financieren

In de podcastserie ‘Het geld en de Stenen’ gaat Tom Jessen in gesprek met ondernemers, vastgoedbeleggers en investeerders over hoe zij vastgoed financieren. Mogelijk Vastgoedfinancieringen ontwikkelde deze podcastserie om kennis te delen rondom het financieren van vastgoed.

Zin om te luisteren? Dat kan want er staan nu drie van de in totaal zes podcasts klaar. In de eerste podcast staat ondernemer Sjoerd Joossen centraal. Hij is eigenaar van 25 sportscholen en financierde twee van zijn bedrijfspanden bij Mogelijk. In deze aflevering leggen partner van Mogelijk Maarten Rövekamp en algemeen directeur Folkert Eggink ook uit hoe het model van Mogelijk precies werkt.

Financiering horecaonderneming wordt realiteit
Ondernemers Rick en Ralf wisten hun droom te realiseren met de aanschaf van een groot stuk grond in het Diemer bos waar zij een prachtige horecagelegenheid openden. Zij financierden hun pand, waar zij onder meer hun bier uit eigen brouwerij serveren, met behulp van Mogelijk. In deze podcast daarnaast een gesprek met de investeerder. Hij legt uit waarom investeren bij Mogelijk voor hem interessant is.

Voordelen van kopen ten opzichte van huur
In de derde aflevering van 'Het geld en de Stenen' bezoekt Tom Jessen ondernemer André Kempenaars. Hij heeft een bedrijf in zonnepanelen. Lange tijd huurde deze ondernemer een pand maar hij raakte steeds meer overtuigd van de voordelen van kopen. Hij legt uit hoe hij zijn vastgoedfinanciering bij Mogelijk tot stand bracht. Ook de investeerder vertelt uitgebreid over zijn ervaringen met het model van Mogelijk.

Podcast Het geld en de Stenen: in 25 minuten op de hoogte
Per aflevering gaat Tom Jessen op bezoek bij de ondernemer, vastgoedbelegger of investeerder en neemt de luisteraar mee in hun wereld. U vergaart zo meer kennis over het financieren van vastgoed. Mogelijk is er voor ondernemers en vastgoedbeleggers die een financiering of herfinanciering willen voor hun bedrijfspand, winkel, kantoor, horecapand en beleggingspand. Maar Mogelijk financiert ook transformaties, projecten, nieuwbouw en agrarische gronden. Daarnaast kunnen investeerders die op zoek zijn naar een stabiel rendement bij Mogelijk terecht waar zij de zakelijke hypotheek van een ondernemer kunnen financieren met het eerste recht van hypotheek. Veilig met het vastgoed als onderpand. Luister in de podcastserie 'Het geld en de Stenen' naar hun ervaringen.

Reacties