Sonja Bakker koopt eerste woning op Ursemmer Hof

De Westfriese afslankspecialiste Sonja Bakker heeft in de voorverkoop de eerste woning gekocht op het recreatiepark Ursemmer Hof nabij de Noord-Hollandse plaats Ursem-Avenhorn. Het Ursemmer Hof is een initiatief van De Groene Ontwikkeling bv in samenwerking met De Toekomst Ontwikkeling. Vandaag werd het startschot voor de bouw gelost.

Het Ursemmer Hof, een recreatiepark van circa 7 hectare, bestaat uit 75 luxe buitenhuizen op ruime kavels eigen grond variërend van circa 325 m2 tot circa 750 m2. Het uiterlijk van de buitenhuizen vertoont gelijkenis met de architectuur uit het verleden, maar de woningen zijn voorzien van alle moderne gemakken.

Vrijwel alle kavels zijn gelegen aan poldersloten of brede waterpartijen, waardoor eilanden ontstaan. Nabij de ingang van het park wordt een boerderij met de centrale voorzieningen gerealiseerd, bestaande uit een receptie/kantoor gedeelte, overdekt zwembad en recreatieruimte. Om het park zo autoluw mogelijk te houden bevindt zich bij de ingang het openbare parkeerterrein. Verspreid over het park worden diverse speelplekken aangelegd met voorzieningen voor de kinderen. Het park wordt verder aangekleed met veel openbaar groen, bestaande uit hagen, bomen, gras en bloemenperken.

De officiële verkoop van de woningen op het Ursemmer Hof start in het weekend na Hemelvaart, op 4 en 5 juni. Dan zijn alle bouwkavels uitgezet en krijgen belangstellenden alle informatie over de drie verschillende typen buitenhuizen, waarvan in eerste instantie 28 stuks zijn gepland. Ook in de weekenden van 11 en 12 juni en 18 en 19 juni bestaat die gelegenheid. 


Meer informatie kunt u vinden op www.ursemmerhof.nl

Reacties