Buck Consultants International opent kantoor in Chicago

Het economisch-, logistiek- en vastgoedadviesbureau Buck Consultants International heeft een kantoor in Chicago, VS geopend. Vanuit dit kantoor worden Amerikaanse bedrijven getraceerd die een produktie-, distributie- of kantoorvestiging in Europa willen openen. Als directeur is drs. Martijn Bouwman benoemd, tot voor kort in de Verenigde Staten werkzaam voor het Netherlands Foreign Investment Agency, onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie.

Drs. René Buck, directeur Buck Consultants International, is verheugd over het nieuwe kantoor: "Het adviseren van bedrijven die hun logistiek willen optimaliseren of een nieuwe vestiging willen realiseren in Europa is een kernactiviteit van ons bureau. Door nu permanent een goed ingewijde professional die markt te laten bewerken, wordt onze positie bij potentiële investeerders beter". Buck Consultants International adviseert bedrijven over de vestigingsmogelijkheden in heel Europa, maar Nederland speelt zeker mee. "Voorbeelden van Amerikaanse klanten, die recentelijk een vestiging in Nederland hebben geopend zijn het Europese hoofdkantoor van Mead Johnson Nutrition in Amsterdam en het Europese distributiecentrum van het medisch technologiebedrijf Stryker in Venlo. En ook op dit moment staat Nederland op de shortlist van diverse bedrijven", aldus René Buck.

Buck Consultants International is een economisch-, vastgoed- en logistiek onderzoeks- en adviesbureau, met 65 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nijmegen. Daarnaast zijn er vestigingen in Den Haag, Brussel, Londen, Parijs, Milaan, Madrid en Frankfurt.

 Reacties


Laatste nieuws