TPEX benoemt Raad van Advies

Smart Building Operator TPEX International (TPEX) heeft een Raad van Advies benoemd die haar de komende jaren actief gaat ondersteunen. De Raad van Advies bestaat uit industrie-experts die met kennis, netwerk en ervaring de organisatie zal ondersteunen bij de realisatie van de ambitieuze groeistrategie.

Toegetreden tot Raad van Advies van TPEX International zijn:

Wienke Bodewes
Wienke Bodewes heeft ruime ervaring als eindverantwoordelijke en toezichthouder bij verschillende organisaties. Onder andere als lid van de raad van bestuur van woningcorporatie Ymere en bij Amvest waar hij meer dan 10 jaar CEO was. Wienke Bodewes is deskundig op het gebied van vastgoedontwikkeling en vastgoedbeheer, zowel in de sociale- als in de private sector. Na zijn vertrek bij Amvest ontstond ruimte in zijn agenda om zijn kennis en ervaring in te zetten bij een andere organisatie binnen zijn vakgebied; meer in het bijzonder op het gebied van Smart & Healthy Living. Daarnaast beschikt de hij over een uitgebreid en relevant netwerk dat hij gedurende zijn carrière met de grote diversiteit aan activiteiten heeft opgebouwd. Naast zijn toetreding tot de RvA van TPEX is hij momenteel o.a. voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) bij woningcorporatie Pré Wonen en is hij als lid van de RvC of adviseur betrokken bij een aantal bouwbedrijven, vastgoedontwikkelaars en research organisaties.

Hans Gerritsen
Hans Gerritsen MRICS is begonnen als adviseur bij onder andere Arcadis en Wienerberger en heeft nu meer dan 30 jaar ervaring in de vastgoedsector, en leidt projecten over de hele wereld. Na zijn tijd bij Ernst & Young heeft de heer Gerritsen eind 2003 het bedrijf Remit Consulting in Nederland opgericht. Als de Nederlandse partner heeft Hans een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van zowel vastgoedfinanciering als vastgoed & IT, zowel internationaal als lokaal. Remit Consulting is een onafhankelijk, Europees managementadviesbureau gespecialiseerd in de onroerend goed sector, dat diepgaande kennis levert aan onder meer grotere beleggers, fund-, asset- en property managers. In heel Europa vertrouwen veel van de grootste vastgoedteams op Remit’s expertise en benchmarking van de diverse (Europese) vastgoedmarkten om de efficiency en winstgevendheid te verbeteren. Remit helpt cliënten met innovatie van hun organisatie onder andere door middel van herinrichten van bedrijfsprocessen, het operationaliseren van strategieën, IT-systeemselectie en -implementatie.

Remit levert nu vanuit Amsterdam, London en Paris, onafhankelijke advisering en projectmanagement diensten die erop gericht zijn om met behulp van de laatste technologische ontwikkelingen, praktische, kosteneffectieve en efficiency-verhogende oplossingen bij vastgoedbedrijven te implementeren..

Toegevoegde waarde voor stakeholders
Robert Rosier, Algemeen Directeur TPEX International: "Ik ben zeer blij met de toetreding van Hans en Wienke tot onze Raad van Advies. Hans beschikt over een onuitputtelijke bron van kennis op het gebied van vastgoedprocessen. Omdat wij diensten bieden voor meerdere stakeholders in een gebouw, variërend van een eigenaar, een assetmanager, een property manager tot aan de facility manager en alle uitvoerende partijen, is het van groot belang dat wij veel kennis hebben van alle onderdelen van de keten. Alleen dan kunnen wij van toegevoegde waarde zijn voor deze stakeholders. Hans is de bij uitstek de aangewezen persoon om daarover kennis te delen”, aldus Robert Rosier, CEO  en oprichter van TPEX International.

“De toetreding van Wienke Bodewes geeft ons toegang tot veel kennis in de residentiele vastgoedmarkt. Smart Buildings zijn sterk in opkomst in het commerciële vastgoed, maar heeft slechts een enkele positie bij woningen, wooncomplexen, ziekenhuizen etc.  Juist daar verblijven wij het grootste deel van de dag en is het doorgaans het minst gezond. Denk hierbij aan CO2 metingen, ventilatie, energieverbruik, etc. Met behulp van de kennis en ervaring van Wienke willen wij Smart Technology naar de residentiele markt brengen, gemanaged vanuit onze 24x7 Meldkamer. Wij noemen deze propositie “Healthy Living”. Wienke heeft als geen ander kennis van en toegang tot deze markt. Maandelijks spiegelen wij met onze Raad van Advies de ontwikkelingen binnen onze organisatie. Samen bouwen we verder aan onze filosofie en bespreken we thema’s als nieuwe projecten, financiën, operatie en marketing. Daarbij is hun ervaring en netwerk van onschatbare waarde.

Foto v.l.n.r. Wienke Bodewes en Hans Gerritsen

Reacties