Vacature van de week: Projectmanager en aanbestedingsspecialist 

Adviesbureau Rienks Bouwmanagement is op zoek naar een projectmanager-aanbestedingsspecialist. In deze functie ben je in staat om zelfstandig en samen met collega’s (deel)projecten voor onze opdrachtgevers te initiëren, organiseren en managen. 

Elke week publiceert Vastgoedjournaal de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een projectmanager en aanbestedingsspecialist. 

Vanuit het ambitieniveau van de opdrachtgever, met aandacht voor de kaders waarbinnen het resultaat behaald moet worden. Daarbij werk je altijd in verbinding met de opdrachtgever en de eindgebruikers van het project. Je bent in staat door juiste communicatie de verwachtingen van opdrachtgever en eindgebruikers te managen.

Rienks Bouwmanagement is een middelgroot zelfstandig adviesbureau gevestigd in Utrecht. Al meer dan 25 jaar begeleidt Rienks uitdagende huisvestingsvraagstukken van initiatief tot en met ingebruikname voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Opdrachtgevers zijn onder andere Amvest, Universiteit Leiden, 's Heeren Loo en de gemeente Apeldoorn.

Meer weten over deze functie of gelijk solliciteren? Bekijk de volledige vacature hier. Reacties


Laatste nieuws