Eschmeijer benoemd tot adjunct directeur WPM Winkelcentrummanagement

Cor Eschmeijer is per 1 juli a.s. benoemd tot adjunct directeur van WPM Winkelcentrummanagement. Zijn focus zal liggen op de projecten die bijzondere aandacht behoeven en het bevorderen van kennisdeling binnen de organisatie. Cor Eschmeijer zal zijn nieuwe functie uitoefenen vanuit het hoofdkantoor te ‘s-Hertogenbosch.

Binnen het staforgaan van WPM Winkelcentrummanagement zijn inmiddels Maurice Keijzers als technisch coördinator en Tinka Mutsaers als informatiedeskundige, werkzaam. Naast zijn functie van regiomanager in Amsterdam is Eric Kaufman als commercieel coördinator aan de staf toegevoegd.

Als opvolger van Cor Eschmeijer is Geert Jonker benoemd tot regiomanager in Barendrecht. Naast deze nieuwe taak, blijft Geert zijn taken als Senior Projectmanager uitvoeren voor een aantal opdrachtgevers.

WPM Winkelcentrummanagement beschikt over een beheerportefeuille van ruim 1.800.000 m², met het hoofdkantoor gevestigd in 's-Hertogenbosch en regiokantoren in Apeldoorn, Amsterdam, Barendrecht en 's-Hertogenbosch.

 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022