Alle energiezaken voor uw vastgoedportfolio geregeld

MAIN Energie is sinds 2003 dé energiepartner voor vastgoed. Het geheim van ons succes is onze persoonlijke benadering van onze vastgoedklanten. U krijgt namelijk uw eigen key accountmanager die u direct kunt bereiken voor vragen en advies. Zowel op het gebied van verduurzaming van uw panden als het voldoen aan energiewetgeving. (advertorial) 

Omdat wij in direct contact staan met onze klanten weten wij exact tegen welke energievraagstukken vastgoed aanloopt. Daarom hebben wij in samenwerking met onze klanten innovatieve diensten ontwikkeld waarmee u het verbruik van verschillende panden kunt vergelijken, kosteloos panden aan- en af kunt melden en het daadwerkelijke verbruik van uw huurders inzichtelijk wordt. Daarnaast maken wij door middel van data-analyse inzichtelijk op welke momenten u onnodig energie verbruikt.

Energiewetgeving
Ook heeft vastgoed te maken met een toename van Nederlandse én Europese energiewetgeving. Zo moeten panden in 2023 minimaal energielabel C hebben en in 2030 zelfs energielabel A. Wanneer uw panden niet daaraan voldoen mogen die niet meer verkocht of verhuurd worden. Wij maken voor u de energielabels inzichtelijk en helpen u waar nodig op weg naar het vereiste label. Zo behoudt uw vastgoedportfolio haar marktwaarde.

Laaddienst-oplossing
Wanneer u elektrisch rijden mogelijk wilt maken voor uw huurders en hun bezoekers zoekt u natuurlijk naar de juiste oplossing. Wij als energiepartner helpen u hier graag bij. Onze laadpalen voorzien precies in de toenemende vraag naar slimme laaddienst-oplossingen.

Dit alles doen wij zoals genoemd op een persoonlijke manier. Onze key accountmanagers bekijken uw vastgoedportfolio en weten daardoor precies welke diensten voor u van toepassing zijn. Kortom, wij leveren maatwerk.

Contact
Wilt u een afspraak maken? Laat dan hier uw gegevens achter zodat een van onze key accountmanagers contact met u kan opnemen. U kunt ook bellen met ons vastgoedteam via 088 08 09 140.Reacties


Laatste nieuws