WPM Groep komt met officiële PROVADA Guide 'app'

WPM Groep heeft in samenwerking met de PROVADA de officiële PROVADA Guide smartphone applicatie ontwikkeld. Deze ‘app' is vanaf vandaag gratis te downloaden in de AppStore, Ovi store, BlackBerry App World en de Android Market.

Bezitters van een smartphone krijgen met de applicatie toegang tot de volledige plattegrond, deelnemerslijst en een programma met notificatiefunctie. Gebruikers vinden hiermee eenvoudig de weg naar de verschillende stands en bijeenkomsten. Ook het laatste nieuws, via twitter, van de PROVADA en algemene informatie zijn nu altijd en overal beschikbaar.

Peter Schreuter, commercieel directeur PROVADA: "Door onze samenwerking met WPM Groep bieden we bezoekers van de PROVADA een mooie en handige applicatie. Het gebruik van digitale media zien we ook bij de PROVADA een steeds belangrijkere rol spelen en de PROVADA Guide sluit daar goed op aan!"

Pieter Affourtit, WPM Groep : "Wij proberen in de dagelijkse omgeving waarde te creëren. Daarbij hechten wij veel belang aan transparantie om te komen tot verdere professionalisering van onze sector. WPM Groep volgt de ontwikkelingen op de voet door voortdurend onderzoek te doen, trends te analyseren en te investeren in innovaties. In het kader van transparantie en innovatie heeft WPM Groep speciaal ter ere van de PROVADA de PROVADA Guide ontwikkeld. Een voorbeeld van hoe we met informatie en innovatie een waardevolle oplossing bieden! Nieuwe media brengen ook in de vastgoedwereld nieuwe kansen, WPM ziet het dan ook als haar taak de mogelijkheden die zij bieden naar oplossingen voor de kantoor- en winkelmarkt te vertalen."

De PROVADA Guide applicatie is te vinden in de AppStore, Ovi Store, Android market en de Blackberry App World of door PROVADA naar 3010 te sms-en (gratis).

De PROVADA is de jaarlijkse beurs voor vastgoedprofessionals in de Rai te Amsterdam. Van dinsdag 7 juni t/m donderdag 9 juni geopend van 10.00- 19.00 uur.Reacties


Laatste nieuws