Ontwikkelteam Mitros uitgebreid met Pieter van Fulpen

Als je mee wilt groeien met de stad, kun je niet afwachten tot de projecten je worden aangereikt. Je moet op het netvlies staan bij relevante partijen en dat bereik je door te laten zien wie je bent en hoe je van meerwaarde kunt zijn in ontwikkelingen. Eropuit dus!
 

“Dat is op dit moment even lastig”, vertelt Pieter. Dus gebruikt hij nu zijn tijd meer om bestaande plannen uit te ontwikkelen. “Maar zodra het weer kan, ben ik op pad om te zien wat er speelt in Utrecht en Nieuwegein. Ik kijk ernaar uit partijen in de stad beter te leren kennen, bestaande relaties te ontmoeten en te laten zien dat Mitros een daadkrachtige partij is, die veel te bieden heeft. In  alle grote ontwikkelingen in Utrecht moet minimaal 30% sociale woningbouw komen. Ik heb mezelf als doel gesteld dat dat ontwikkelaars en beleggers direct aan ons denken als ze op zoek zijn naar een samenwerkingspartner voor het sociale deel.”

Vooroordeel snel getackeld
“Via een project bij mijn vorige werkgever had ik al eens wat mensen van Mitros ontmoet en dat klikte goed. Tijdens mijn kennismakingsgesprek werd bevestigd dat dit echt een leuk bedrijf is. Nu ik er een paar maanden werk, ben ik nog enthousiaster. Ik ervaar mijn collega’s als professioneel, bevlogen en ambitieus. Heel eerlijk, ik had een vooroordeel over werken bij een woningcorporatie. Zou het niet wat ‘stoffig’ zijn? Ik kan nu stellig zeggen: Mitros is alles behalve dat! Fijn die korte lijnen, solide financiële basis en deskundige collega’s ”

Op mijn plek
“Voorheen werkte ik bij commerciële ontwikkelaars. Dat deed ik met plezier en ik leerde veel. Maar ik miste ook iets. Ik vind het prettig dat ik nu ook iets kan betekenen op sociaal maatschappelijk vlak. Mitros is niet van de ‘hit and run’, ze komen om te blijven en dat past wel bij mij. Lange termijnrelaties opbouwen en daar samen mooie dingen mee bereiken. Ik wil na oplevering trots zijn op wat we met elkaar bereikt hebben. Als de bewoners blij zijn met hun nieuw huis en buurt ben ik tevreden. Wat mij betreft gaat ontwikkelen niet alleen over mooie huizen bouwen, maar over fijne leefomgevingen creëren. Mooi als je je daar als team hard voor kunt maken.”

Alles komt samen
“Het leuke is dat in deze functie bij Mitros alles voor mij samenkomt. Ervaring, het werkgebied en mijn persoonlijkheid. Ik ben mensgericht en verbind graag. Daar leent deze functie zich perfect voor. Het gaat allemaal om kennen, kunnen en gunnen. Dat ik in Utrecht woon en er jaren geleden actief was als makelaar helpt zeker. Ik ken de stad op mijn duimpje en heb een goed netwerk. Ik heb er zin in om al deze aspecten in te zetten om het doel van Mitros te bereiken; meer sociale woningen toevoegen aan de stad.”

Wil je naar aanleiding van dit artikel met Pieter Brainstormen? Hij is bereikbaar via 06-29076824 of mail naar pfulpen@mitros.nlReacties


Laatste nieuws