Vacature van de week: Servicedeskmedewerker technisch vastgoedbeheer

Voor de servicedesk is vastgoedmanagementexpert PRMD op zoek naar een servicegerichte, resultaat gedreven en verantwoordelijke medewerker technisch beheer. Pas jij in het profiel? 

Elke week publiceert Vastgoedjournaal de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een servicedeskmedewerker technisch vastgoedbeheer. 

Voor een gedeelte van onze vastgoedportefeuille ben jij dagelijks het aanspreekpunt bij PRMD voor de huurders, aannemers, loodgieters en andere dienstverleners.

Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en afhandeling van alle inkomende technische klachten & storingsmeldingen. Je vindt het leuk om samen met jouw manager en de technisch manager, de klacht van A tot Z te verwerken en af te handelen om zo zowel de huurder als eigenaar tevreden te stellen. Je weet de balans te bewaken tussen huurders tevredenheid en kostenbeheersing voor de eigenaar. Je bent een prettige, toegankelijke maar vooral sterke persoonlijkheid die, wanneer nodig, kordaat kan optreden zonder daarbij een relatie te verstoren.

Meer weten over deze functie of gelijk solliciteren? Bekijk de volledige vacature hier. 

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special