Wat zijn de subsidiemogelijkheden voor duurzaam vastgoed in 2021?

Ben je als ondernemer of belegger in vastgoed ook bezig met energiebesparing, van het gas af, duurzaam of circulair bouwen, CO2-reductie of een verplicht energielabel C voor kantoren vanaf 2023? Het zijn allemaal thema’s waar je rekening mee moet houden anno nu.

De overheid stimuleert deze thema’s bij het ondernemen en beleggen in vastgoed. Diverse subsidies maken duurzaam vastgoed een interessante investering met financiële voordelen. Maar welke subsidies zijn op dit moment beschikbaar en waar moet je project aan voldoen om hiervoor in aanmerking te komen? Subsidiespecialist Subvention zet de mogelijkheden op een rij in het webinar ‘De subsidiemogelijkheden voor duurzaam vastgoed in 2021’ op 4 februari, van 10.30 - 11.30 uur.

In deze webinar vertelt Thijs Vaneker van subsidieadviesbureau Subvention je alles over de subsidiemogelijkheden voor jouw onderneming of organisatie in 2021. In een interactief deel geeft Vaneker antwoord op jouw vragen.
Aanmelden?
Deelname aan de webinar van 4 februari is gratis. Klik hier voor alle informatie op een rij of stuur een mail met daarin je gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. 'De subsidiemogelijkheden voor duurzaam vastgoed in 2021’. Vergeet niet je contactgegevens te vermelden.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022