Vacature van de week: Kwartiermaker en afdelingshoofd

Na een organisatieverandering binnen de afdeling Vastgoedbeheer is het Rijksvastgoedbedrijf op zoek naar een kwartiermaker en afdelingshoofd Bedrijfsvoering en Uitvoeringsstrategie. In deze rol ben jij aan zet om de ambitie van deze afdeling waar te maken en de gewenste ontwikkelingen vorm te geven en te realiseren.

Elke week publiceert Vastgoedjournaal de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een kwartiermaker bij het Rijksvastgoedbedrijf. 

Meer werk realiseren en de klanttevredenheid vergroten. Dat is het doel van de organisatieverandering binnen Vastgoedbeheer, directie van het Rijksvastgoedbedrijf. Met de invoering van een nieuwe hoofdstructuur voor de directie Vastgoedbeheer in Den Haag is ook de nieuwe afdeling Bedrijfsvoering en Uitvoeringsstrategie ontstaan. Jij bent dé speler op het vlak van bedrijfsvoering en uitvoeringsstrategie.

Als beoogd afdelingshoofd geef je leiding aan de afdeling Bedrijfsvoering en Uitvoeringsstrategie (B&U). Je start hierbij in de rol van kwartiermaker en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van 25 fte. Je bent lid van het MT van de directie Vastgoedbeheer. De afdeling Bedrijfsvoering en Uitvoeringsstrategie heeft een belangrijke rol om de voorstellen die vanuit beleid komen te verwerken tot voorstellen die in uitvoering realiseerbaar zijn. Ook ben jij op bestuurlijke dossiers de spin in het web en weet je de vertaling te maken van beleid naar uitvoering en vica versa.

Meer weten over deze functie of gelijk solliciteren? Bekijk de volledige vacature hier. 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022